Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bedrijfsdetails

Nqn Management (Terra Outdoor Collection)
Hazendonk 25, 2500 Lier
Email: info@terra-collection.be
Tel: 0474 07 28 80
KBO: 0885.250.902
Rechtbank van Koophandel: Mechelen

Sectie 1: Algemene Bepalingen

De webshop van Terra Outdoor Collection, met maatschappelijke vestiging op Hazendonk 25, 2500 Lier en BTW-nummer 0885.250.902, (verder genoemd als “Terra Outdoor Collection”) stelt klanten in staat om producten online te kopen.

Deze Algemene Verkoopsvoorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op elke aankoop door een bezoeker van deze online winkel (“Koper”). De Koper dient akkoord te gaan met deze Voorwaarden voordat de bestelling wordt afgerond, wat de uitsluiting van alle andere voorwaarden betekent. Aanvullende voorwaarden van de Koper zijn alleen geldig als deze schriftelijk en uitdrukkelijk zijn geaccepteerd door Terra Outdoor Collection.

Sectie 2: Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in EURO, inclusief BTW en alle andere belastingen die de Koper moet betalen.

Extra kosten zoals bezorg-, reserverings- of administratieve kosten worden afzonderlijk vermeld.

De vermelde prijzen hebben uitsluitend betrekking op de producten zoals beschreven. Bijbehorende foto’s zijn ter illustratie en kunnen elementen bevatten die niet in de prijs zijn inbegrepen.

Sectie 3: Productaanbod

Ondanks de zorgvuldigheid bij het opstellen van de online catalogus en webshop, kan het zijn dat de informatie niet volledig, incorrect of verouderd is. Evidente fouten binden Terra Outdoor Collection niet.

Terra Outdoor Collection producten zijn handgemaakt, en variaties in afmeting, kleur en uiterlijk zijn inherent aan het productassortiment.

Voor specifieke vragen over bijvoorbeeld afmetingen, kleur of beschikbaarheid, kan de Koper contact opnemen met onze klantenservice.

Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Terra Outdoor Collection.

Sectie 4: Het Plaatsen van Bestellingen

Kies producten uit ons aanbod en ga naar uw winkelwagen, accepteer de algemene voorwaarden en klik op ‘bestelling afronden’. U wordt vervolgens geleid naar de betalingspartner.

De Koper kan betalen via creditcard of bankpas.

De bestelling wordt pas afgehandeld na succesvolle betaling. Een bevestiging van de bestelling wordt per e-mail verzonden.

Terra Outdoor Collection behoudt zich het recht voor bestellingen te weigeren als er sprake is van ernstige tekortkomingen bij eerdere bestellingen.

Artikel 5: Levering

Levering is mogelijk in België en Nederland, en op aanvraag in andere EU-landen. Levering geschiedt binnen 30 dagen, tenzij anders aangegeven. Vertragingen bij externe leveranciers zijn niet de verantwoordelijkheid van Terra Outdoor Collection.

Artikel 6: Eigendom

De producten blijven eigendom van Terra Outdoor Collection totdat volledige betaling is ontvangen.

Artikel 7: Herroepingsrecht

Klanten hebben 14 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Kosten voor retournering zijn voor de klant.

Artikel 8: Garantie

Wettelijke garantiebepalingen zijn van toepassing. Schade door onjuist gebruik is uitgesloten van garantie.

Artikel 9: Klantenservice

Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen via info@terra-collection.be of +32 485 02 29 42.

Artikel 10: Privacy

Terra Outdoor Collection respecteert uw privacy en gebruikt uw gegevens alleen voor het uitvoeren van de overeenkomst en eventuele marketingdoeleinden. Meer kan je lezen in ons privacybeleid.

Artikel 11: Cookies

Cookies kunnen worden gebruikt om uw gebruikservaring te verbeteren.

Artikel 12: Geldigheid en Verzaking van Rechten

Als een clausule uit deze Voorwaarden als ongeldig, illegaal of onafdwingbaar wordt beschouwd, zal dat geen invloed hebben op de geldigheid, wettigheid en afdwingbaarheid van de overige bepalingen.

Terra Outdoor Collection besluit om een van haar rechten onder deze Voorwaarden op een gegeven moment niet uit te oefenen, mag niet worden opgevat als een verklaring van afstand van dergelijke rechten, en zal de geldigheid van deze rechten niet verminderen.

Artikel 13: Voorrang van Voorwaarden

Deze Voorwaarden worden waar nodig aangevuld door andere specifieke voorwaarden waarnaar expliciet wordt verwezen, evenals de algemene verkoopsvoorwaarden van Terra Outdoor Collection. Bij eventuele tegenstrijdigheden hebben deze Voorwaarden voorrang.

Artikel 14: Bewijsmateriaal

De Klant stemt ermee in dat digitale communicatie en digitale kopieën als wettig bewijs kunnen dienen.

Artikel 15: Toepasselijk Recht en Geschillen

Op deze Voorwaarden is het Belgische recht van toepassing, met uitzondering van de regels van het internationale privaatrecht.

Voor gerechtelijke geschillen zijn de rechtbanken van de woonplaats van de Consument bevoegd. De Consument kan zich ook richten tot het ODR-platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).