Over ons

Over ons

Het verhaal van Terra Outdoor Collection

Beste bezoekers en bezoeksters,

Graag neem ik u mee in het verhaal achter Terra Outdoor Collection en waarom ik deze onderneming ben gestart.

Mijn reis begon vanuit een diepe passie voor esthetiek, een liefde voor ambacht en een onwrikbare overtuiging dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten.

Esthetiek is voor mij het creëren van schoonheid, het vinden van harmonie in vormen, kleuren en texturen. Mijn passie dreef me ertoe om op zoek te gaan naar objecten die niet alleen mooi zijn, maar ook een diepere betekenis hebben en een verhaal vertegenwoordigen. Het is een zoektocht die ik steeds met passie zal blijven ondernemen.

WhatsApp Image 2023-10-11 at 13.28.40
IMG_2087

Liefde voor ambacht

Ambacht is een element dat mijn hart heeft veroverd.

De kunst van het met de hand vervaardigen van tijdloze objecten. Het vakmanschap en de toewijding die hierbij komen kijken, zijn van onschatbare waarde. In een wereld die vaak wordt gedomineerd door oppervlakkigheid, koester ik de ambachtslieden en hun talent om met liefde en aandacht, één voor één, unieke stukken te creëren.

Bij Terra Outdoor Collection focussen we echter niet alleen op esthetiek en ambacht.

Ook duurzaamheid zit in ons DNA. We zijn toegewijd aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. We streven ernaar om enkel producten aan te bieden die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd worden en werken uitsluitend samen met leveranciers die voldoen aan strenge eisen.

Terra Outdoor Collection is meer dan alleen een verzameling van mooie objecten. Het is een toewijding aan het herstellen van het vertrouwen en de eerlijkheid in klantenrelaties. In een wereld waar industrialisatie en massaproductie zegevieren, kiezen we er bewust voor om een persoonlijke band met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op wederzijds respect en integriteit.

Al jaren heb ik het voorrecht om in een prachtige landelijke omgeving te wonen, omringd door de rust en schoonheid van de natuur en de eenvoudige elegantie van het buitenleven. Deze manier van leven, bracht me op het idee om onze voortuin te gebruiken als kader voor het tonen van onze prachtige objecten aan bezoekers, die de meerwaarde van tuinvoorwerpen weten te appreciëren. Onze collectie is samengesteld uit prachtige, met de hand gemaakte objecten die de zintuigen prikkelen en een gevoel van verwondering oproepen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de wereld van Terra Outdoor Collection en danken u om deel uit te willen maken van onze reis, onze diepste overtuigingen en waarden.

Met warme groeten,
Peter Parys
Zaakvoerder