Over ons

Over ons

De unieke kijk van Terra Collection

Er gaat iets magisch uit van het buitenleven in de tuin of op het terras, vindt u niet?

De tuin is als een meesterwerk, een levend schilderij dat u steeds opnieuw blijft verrassen en boeien. Het is de ideale plek om tot rust te komen, om te genieten met familie en vrienden.

Bij Terra Collection geloven we dat het toevoegen van unieke objecten aan deze omgeving de ervaring compleet maakt. Functionaliteit en esthetiek smelten samen om het levende kunstwerk van uw tuin te verrijken en te verfraaien. Want uw relatie met uw tuin, de emoties die deze ruimte oproept, zijn verbonden met zoveel meer dan alleen planten en bloemen.

DSC_3522_480x480

Onze filosofie

We nodigen u uit om onze tentoonstellingstuin te bezoeken en onze collectie te ontdekken.

Bij Terra Collection selecteren we zorgvuldig objecten die voldoen aan onze strenge criteria: prachtig ontworpen, duurzaam, ambachtelijk en kleinschalig geproduceerd, en van superieure kwaliteit. Stukken waarvan u een leven lang kunt genieten. We delen graag de verhalen achter deze unieke items, de kunstenaars die ze hebben gemaakt en de buitengewone productieprocessen.

Onze missie en waarden

Bij Terra Collection geloven we in ethiek, zowel in onze keuze van eerlijke, duurzame producten als in onze bedrijfsvoering. We streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op het bieden van deskundig advies en persoonlijke klantenservice. We streven ernaar om ons te onderscheiden, zodat elk bezoek aan Terra Collection u een positief gevoel geeft.

Bekijk onze openingstijden en neem gerust contact met ons op. We kijken er naar uit om u binnenkort te verwelkomen bij Terra Collection!